Ce mai fac Adriana şi Valentin de la MPFM la aproape 4 ani de la terminarea competiţiei

+3 click pentru
galerie

Ce mai fac Adriana şi Valentin de la MPFM la aproape 4 ani de la terminarea competiţiei © facebook

Au trecut aproape 4 ani de când Valentin şi Adriana au spus ”La revedere” competiției Mireasă pentru fiul meu, ieșind învingători în finală. Cei doi sunt în continuare o familie fericită și petrec mult timp împreună. 

Adrian și Valentina au fost preferații publicului în sezonul 5 de la Mireasă pentru fiul meu. Cei doi au reușit rapid să intre în admirația celor de acasă, iar până în ultima clipă au fost susținuți și votați să câștige marele premiu. 

Adriana este prezentată mai tot timpul în mediul online acolo unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce face prin vlogul său. Deși mulți nu credau că dragostea dintre ea și Valentin este adevărată, iată că după atâta timp cei doi sunt în continuare împreună și se simt foarte bine. 

Într-un interviu acordat în urmă cu puțin timp de Adriana pentru Spynews.ro, fosta concurentă afirma că momentan ea și Valentin nu se gândesc la copii, însă poate acest lucru se va întâmpla peste câțiva ani: ”Nu avem în plan un copil pentru că noi suntem încă niște copii. Poate peste câțiva ani și dacă e pe alese, atunci să fie fată. Dar altfel, fiind copilul tău, cred că o să îl iubești indiferent de sex, culoare a părului sau a ochilor", spunea aceasta. 

Mireasă pentru fiul meu a fost un reality-show matrimonial difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie 2017. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.


 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro