Ce mai face Maria Constantin, după ce a dispărut din showbiz! Blondina are planuri mari

+3 click pentru
galerie

Ce mai face Maria Constantin, după ce a dispărut din showbiz! Blondina are planuri mari © Instagram

A devenit tot mai discretă, dar acum face o serie de dezvăluiri pe care nu le-a ştiut nimeni! Maria Constantin a oferit un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars în care a vorbit despre cei mai importanţi bărbaţi din viaţa sa.

Maria Constantin abia aşteaptă venirea sărbătorilor de iarnă, pentru a putea petrece timp alături de fiul său, care în prezent se află la fostul soţ. Totodată, vedeta vorbește și despre modalitatea ei de a-și crește fiul, dar și despre momentele în care alege să fie puțin mai dură, spre binele lui. 

"Merg să mi iau și eu pe fiul meu că să ne relaxăm puțin și să facem brăduțul. E băiat mare, e băiatu l lui mami. Bine, recunosc că nu-s o mama  posesivă, dar încerc să l țin așa din scurt, cât pot eu, fiindcă consider că anii aceștia sunt foarte importanți pt el și trebuie să aibă o educație cât mai sănătoasă. L am întrebat, dar spre surprinderea mea a zis că nu îi place, că toate fetele sunt urâte la el al școală, deci nu știu ce fete că am înțeles că s mai mulți băieți decât fete.", a declarat Maria Constantin, la Antena Stars.

Maria Constantin, copilărie fericită la țară

Mai mult, Maria Constantin își aduce aminte cu drag de copilăria petrecută în Olt, la țară, acolo unde merge și acum în această perioadă, pentru a o ajuta pe mama sa cu cele necesare. 

"Stai puțîn, să ți spun eu care este treaba, treaba este in felul următor, că la noi se taie porcul, mă bag la tranșat de porc. Îți dai seama, parleste porcul, scoate șoricii, pulpele, spatele, tot tot tot, încercăm să face și cârnați, facem de toate, așa e la țară, eu s crescută la țară, probabil oamenii care stau la țară, știu ce înseamnă, se muncește din greu, dar este foarte frumos, pentru că de fiuecare dată când merg acolo fiind casă părintească, îmi aduce o liniște sufletească imensă.", a mai spus Maria Constantin

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro