Maria Constantin, piele distrusă la solar: "M-am speriat foarte tare"

+3 click pentru
galerie

Maria Constantin, piele distrusă la solar: "M-am speriat foarte tare" © Facebook

De foarte multe ori femeile se expun unor riscuri mari doar din dorința de a arăta bine! Maria Constantin este una dintre artistele care a făcut și face furori cu trupul ei oriunde merge. Secretul? Multe tratamente, alimentație corespunzătoare, sport, dar și alte mici trucuri nu tocmai "sănătoase". 

În urmă cu doi ani, Maria Constantin a trecut prin clipe de mare panică. Mergea la solar pentru a avea o piele mereu bronzată, dar s-a ales cu pete care au dat totul peste cap. S-a speriat teribil și a decis imediat să nu mai meargă la solar, ci să caute alternative.

„Am renunţat la solar! Am văzut că, în momentul în care nu am mai mers o perioadă, iar bronzul s-a dus, mi-a rămas pielea pătată şi m-am speriat foarte tare. Din acel moment, nu am mai mers la solar. Prefer să mă bronzez natural”, a declarat Maria Constantin, în exclusivitate pentru www.spynews.ro în urmă cu doi ani. 

Maria Constantin și-a dat seama apoi că se poate bronza natural. Așadar, s-a decis să își ia vacanțe mai des și să meargă acolo unde este soare și cald, numai bine pentru a mai așeza un strat de bronz pe piele. „Vreau să merg, în această perioadă, în Egipt. La finele lunii mai, atunci când ne-am propus să mergem acolo, sunt aproximativ 36 de grade, mediul perfect pentru un bronz auriu. Voi fi nevoită să filmez un nou videoclip şi vreau să arăt bine”, spunea artista atunci.

Ei bine, se pare că i-a plăcut foarte mult la soare, căci Maria Constantin a început să tot plece în diferite vacanțe, mai ales de când formează un cuplu cu Dacian Varga. Iubitul îi face toate poftele. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro