Ce mai face Silviu Nedelea, după ce a fost la un pas să câştige sezonul 6 din "Chefi la cuţite". Uite ce familie frumoasă are / GALERIE FOTO

+6 click pentru
galerie

Ce mai face Silviu Nedelea, după ce a fost la un pas să câştige sezonul 6 din "Chefi la cuţite". Uite ce familie frumoasă are / GALERIE FOTO © Facebook

Silviu Nedelea a fost unul dintre cei mai buni concurenţi ai sezonului 6 de la Chefi la cuţite, însă a pierdut dramatic finala în faţa lui chef Munti.

Chiar dacă dezamăgirea a fost una foarte mare, Silviu Nedelea nu s-a lăsat şi şi-a dus visul mai departe. După ce a arătat în emisiune tot ceea ce este în stare, chef Silviu Nedelea a decis că trebuie să-şi urmeze pasiunea şi să-şi continue drumul afară. Şi bine a făcut, pentru că chef Silviu Nedelea este unul dintre cei mai buni în domeniul gastronomic.

Dar, bineînţeles, nimic din tot ceea ce este astăzi nu ar fi putut să fie fără spijinul familiei sale. Silviu Nedelea are o soţie foarte frumoasă şi un copil extrem de drăgălaş. Cei doi sunt totul pentru el, tocmai de aceea, toate sacrificiile pe care chef Silviu Nedelea le face sunt pentru cele două minuni din viaţa sa.

De altfel, cu ocazia Crăciunului, chef Silviu Nedelea şi soţia sa au făcut o şedinţă foto deosebită, alături de băieţelul lor. Imaginile au ajuns şi în spaţiul public, spre bucuria oamenilor care l-au apreciat pe chef Silviu Nedelea în competiţie şi chiar i-au rămas în continuare alături.

Chef Silviu Nedelea a fost la un pas să câştige Chefi la cuţite

Silviu Nedelea a fost unul dintre cei mai buni concurenţi, el făcând parte, mai întâi, din echipa lui chef Florin Dumitrescu, pentru ca mai apoi să intre în echipa lui chef Sorin Bontea, unde a fost coechipier chiar cu Munti, câştigătorul sezonului. La finalul emisiunii, chef Silviu Nedelea a ţinut să-i transmită un mesaj lui Chef Cătălin Scărlătescu, care a contribuit la eliminarea sa.

"Catalin Scarlatescu, m-ai rugat sa te iert 20 de minute încontinuu după finala! Mi-ai spus ca nu îmi va ajunge o viața sa te iert pentru ce mi-ai făcut pe parcursul întregului concurs! Cum mi-ai ghicit farfuria m-ai depunctat pentru ca ți-ai dorit enorm sa câștigi cu Maria!!! Te-am iertat ca om după primul minut in care m-ai îmbrățișat! Dar nu am sa te iert când am sa te prind la gătit, noi 2, fata in fata!", a spus Silviu Nedelea, potrivit DCNews.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro