Nu te-ai fi așteptat la asta. Ce mașină conduce Lidia Buble în fiecare zi. Autoturismul l-a primit cadou

+3 click pentru
galerie

Nu te-ai fi așteptat la asta. Ce mașina conduce Lidia Buble în fiecare zi. Autoturismul l-a primit cadou © arhiva

Lidia Buble este o artistă apreciată de public, dar și foarte iubită de Răzvan Simion, cel cu care este împreună. Acesta i-a făcut anul acesta un cadou la care artista nu s-ar fi așteptat niciodată. A primit în dar un bolid de lux

Anul acesta pentru Lidia Buble a fost unul foarte bun. Cântăreața a avut o mulțime de concerte, dar a primit și cadouri inedite din partea persoanelor dragi. Iubitul ei, Răzvan Simion, i-a făcut unul dintre cele mai mari cadouri. Acesta i-a cumpărat un bolid de lux cu care blondina se plimbă de acum în fiecare zi prin Capitală. Cântăreața visa de mult timp la acest autoturism, iar atunci când l-a văzut a fost în stare de șoc. Mașina de lux a costat destul de mult, dar faptul că a fost pentru persoana iubită l-a făcut pe Răzvan Simion să o cumpere din prima clipă. Bolidul de culoare roșie, care a costat peste 30.000 de euro, a facut-o pe artistă cea mai fericită. 

„Sunt încă în stare de șoc. Cel mai divin cadou! Mașina la care visez de o viață. Nu mai am cuvinte…te iubesc! Plââââââng!”, a scris Lidia Buble atunci când și-a văzut mașina în curte, chiar de ziua sa de naștere. 

Dacă mașina a facut-o fericită, atunci când vine noaptea, Lidia Buble suferă de o boală complicată

Mulți o vad pe frumoasa artistă mereu cu zâmbetul pe buze, dar ce nu știu admiratorii este faptul că frumoasa blondă suferă foarte mult atunci când se lasă noaptea. Lidia Buble are nictofobie, o temere de tot ce mișcă și se aude în momentul în care soarele apune. Aceasta nu se poate odihni deloc și nu se poate încărca cu energie pentru o nouă zi. „Am nopți în care nu închd niciun ochi. Adorm doar spre dimineață când se luminează afară, 2-3 ore”, afirma Lidia Buble la Xtra Night Show, în urmă cu puțin timp. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest