Lidia Buble, bagi bărbații în boală! Cum s-a afișat artista pe internet, nu o mai face nimeni

+3 click pentru
galerie

Lidia Buble, bagi bărbații în boală! Cum s-a afișat artista pe internet, nu o mai face nimeni © instagram

Lidia Buble este o femeie extrem de sexy ce le creează bărbaților cele mai intense fantezii. Dacă vedeta ne-a obișnuit cu aparițiile în costume de baie sexy, acum cântăreața a ales să se filmeze într-o poziție ce va fi interesantă pentru mulți bărbați. 

Lidia Buble uimește pe zi ce trece. Cântăreața face și face și mereu bagă în boală bărbații ce o urmăresc în mediul online. De multe ori cântăreața a apărut pe contul său de socializare în costume minuscule de baie, dar de data aceasta artista a ales să se filmeze într-o poziție ce le crează multe fantezii bărbaților. 
Frumoasa blondină merge mereu la sală și are mare grijă de corpul ei. Aceasta dorește să aibe un corp perfect care să îi scoată în evidență formele apetisante. A ales să facă anumite exerciții fizice ce au supus-o să adopte diferite poziții interesante. Bărbații nu au ezitat să treacă neobservați atunci când au văzut filmulețul, așadar au răsplatit-o pe artistă cu cele mai multe aprecieri, peste 32.000, dar și zeci de comentarii. 


Dacă la TV este mereu fericită, în viața de zi cu zi suferă de o boală complicată. 

Mulți o vad pe frumoasa artistă mereu cu zâmbetul pe buze, dar ce nu știu admiratorii este faptul că frumoasa blondă suferă foarte mult atunci când se lasă noaptea. Lidia Buble suferă de nictofobie, o temere de tot ce mișcă și se aude în momentul în care soarele apune. Aceasta nu se poate odihni deloc și nu se poate încărca cu energie pentru o nouă zi. „Am nopți în care nu închd niciun ochi. Adorm doar spre dimineață când se luminează afară, 2-3 ore”, afirma Lidia Buble la Xtra Night Show, în urmă cu puțin timp. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro