Este Regele Manelelor, însă nu și al Șoselelor. Ce mașină conduce Nicolae Guță pe străzile din București

+3 click pentru
galerie

Este Regele Manelelor, însă nu și al Șoselelor. Ce mașină conduce Nicolae Guță pe străzile din București © arhiva

Nicolae Guță este unul dintre cei mai apreciați cântăreți de muzică de petrecere. Dacă mulți se așteptau ca artistul să conducă pe străzile din Capitală un bolid de lux, s-au înșelat. Regelele Manelelor conduce o mașină modestă și se comportă în trafic ca orice român.

Nicolae Guță sau Regelele Manelelor, așa cum mai este numit, se comportă în trafic ca orice român obișnuit care încearcă să traverseze aglomerația din București. Mai mult de atât, mașina pe care o conduce cântărețul nu este nici pe departe una dintre cele mai luxoase și puternice mașini. Chiar dacă are multe mașini ce valorează sute de mii de euro, manelistul conduce prin Capitală un autoturism fabricat în România și folosit de foarte mulți cetățeni. Bolidele de lux le păstrează pe ocazii cu totul speciale, acolo unde e nevoie să impresioneze ochiul cu cele mai puternice și mai scumpe autoturisme. Un apropiat de-al lui a declarat în urmă cu ceva timp că manelistul nu își expune mașinile de lux deoarece țara are drumuri foarte proaste și este posibil ca prin aglomerația din Capitală să-i fie lovită mașina.

La vârsta de 52 de ani, Nicolae Guță are 12 copii, iar odată cu botezul ultimului său copil, este gata să facă și nuntă cu Cristina, jumătatea sa. Invitat la Acces Direct, cântărețul a menționat când va fi dublul eveniment:"Facem nunta când vom face botezul. Dacă ajută Dumnezeu şi suntem sănătoşi preconizăm că anul care vine facem botezul. Vrem să terminăm căsuţa", a declarat Nicolae Guţă la TV.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro