Ce mesaje au apărut pe contul lui Cătălin Caragea, după ce a fost găsit ștrangulat! “Nu s-a sinucis”

+3 click pentru
galerie

Ce mesaje au apărut pe contul lui Cătălin Caragea, după ce a fost găsit ștrangulat! “Nu s-a sinucis” © Facebook

Perioadă de nedescris pentru familia lui Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase, care a decis să-și pună capăt zilelor, fără să lase vreun bilet de adio. La două zile de la anunțul morții, mesaje cutremurătoare apar pe contul fostului concurent X Factor! 

Doliu în lumea muzicii din România. Anunțul morții lui Cătălin Caragea a provocat tristețe în sufletul tuturor, oamenii nereușind să înțeleagă motivul pentru care un băiat așa tânăr a recurs la un asemenea gest necugetat. Din informațiile autorităților, fostul concurent X Factor s-a ștrangulat cu o curea.

”Nu s-a sinucis”

Anunțul a fost făcut de către managerul trupei, devastat de pierderea suferită. Astăzi, la două zile de la vestea cea tristă, noi mesaje apar pe contul de Facebook al artistului. Fanii comentează la toate fotografiile și postările celui care a fost cândva Cătălin Caragea, lăsând comentarii de-a dreptul șocante.

La una dintre poze, un internaut susține că artistul nu s-a sinucis, ci că altceva a fost la mijloc. ”Acest băiat cu siguranță nu s-a sinucis. Cred că altceva a fost la mijloc”, este reacția internaului. Fanii, famillia și cei apropiați refuză să creadă că tânărul a fost capabil de un asemenea gest.

Așa cum au declarat și medicii legiștii, pe corpul artistului nu au fost găsite alte urme de violența, ipoteza sinduciderii fiind cea care rămâne în picioare în momentul de față.

Familia, greu încercată de soartă, nu poate ajunge în țară pentru înmormântarea lui Cătălin. Părinții sunt plecați de o bună perioadă de timp în străinătate, iar din cauza coronavirusului sunt blocați peste hotare. Băiatul va fi îngropat în satul în care a copilărit, acolo unde locuiește bunicul său. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro