Ce meserie avea Nicoleta Luciu înainte de a deveni celebră. Din asta şi-a câştigat vedeta primii bani

+3 click pentru
galerie

Ce meserie avea Nicoleta Luciu înainte de a deveni celebră. Din asta şi-a câştigat vedeta primii bani © Instagram

Toată lumea o cunoaşte pe Nicoleta Luciu. Înainte de a se retrage din lumina reflectoarelor, fanii o puteau admira la televizor, prin intermediul rolurilor pe care le-a interpretat în diverse seriale. Cu toate că are în continuare o mulţime de admiratori, puţini ştiu cu ce se ocupa actriţa înainte de a deveni celebră.

Nicoleta Luciu a luat o pauză de la lumea showbizului. De ceva timp, actriţa şi-a dedicat tot timpul familiei. Astfel, aceasta petrece tot timpul alături de soţul său Zsolt Csergo şi cu cei patru copii superbi, de care părinţii lor sunt foarte mândri: Zsolt jr şi tripleţii Karoly, Kevin şi Kim

Deşi acum are tot ce-şi doreşte, drumul către celebritate nu a fost aşa de simplu. Potrivit spuselor sale, actoria nu a fost prima dragoste a Nicoletei Luciu. Totodată, vedeta a mărturisit că primii bani pe care i-a câştigat nu au fost datoraţi acestei meserii.

Din ce şi-a câştigat vedeta primii bani

"Profesia de bază este de asistentă medicală, iar primii bani i-am câştigat când am făcut practică la Spitalul Universitar, Secţia Chirurgie", a povestit Nicoleta Luciu, în urmă cu ceva timp, potrivit viva.ro.

În afara de meseria de asistentă medicală, vedeta a cochetat şi cu alte domenii. Artista a povestit că dacă nu intra în lumea showbiz-ului, avea de gând să-şi urmeze drumul spre medicină, ajungând poate să şi profeseze.

"În paralel, făceam modelling şi mai câştigam nişte bani de la prezentări şi şedinţe foto. La castinguri mergeam cu metroul. M-a atras mai mult lumea showbizz-ului, dar dacă aş fi rămas în domeniul medical, m-aş fi ambiţionat să intru la Medicină şi sigur aş fi profesat", a mai spus vedeta, potrivit sursei menţionate.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro