Ce notă a luat la BAC Elena Udrea. Sigur nu te așteptai la asta

+3 click pentru
galerie

Ce notă a luat la BAC Elena Udrea. Sigur nu te așteptai la asta © Facebook

Elena Udrea a fost, odinioară, una dintre cele mai puternice figuri din lumea politică. Acele vremuri au apus, însă notele pe care fosta "blondă de la Cotroceni" le-a obținut la examenul de Bacalaureat reflectă ambiția pe care a avut-o, pentru a ajunge cât mai sus. 

Mulți se întreabă ce fel de note au obținut diversele persoane publice din showbiz-ul autohton, la temutul examen de Bacalaureat. Astăzi, în vizor se află Elena Udrea, care s-a întors din Costa Rica în România, pentru a-și crește fetița în țara natală.

Fostul ministru al Turismului a absolvit Colegiul B.P. Hașdeu din Buzău, în anul 1992. Blonda a urmat profilul de filologie, după care s-a orientat spre Drept, în cadrul Facultății de Științe Juridice și Administrative, la universitatea "Dimitrie Cantemir" din București.

Elena Udrea a obținut la examenul de Bacalaureat media de 7.93, o notă destul de surprinzătoare pentru unii. Nota nu este nici slabă, dar nici senzațională, însă cert este că Elena Udrea a fost mereu determinată să obțină tot ceea ce și-a propus. 

De când s-a întors din Costa Rica, Elena Udrea s-a focusat mai mult pe viața de familie. Ea și iubitul Adrian Alexandrov sunt mereu preocupați cu fetița lor, Eva, care le ocupă mai tot timpul. Nu de puține ori fosta "blondă de la Cotroceni" fosta blondă a fost surprinsă de paparazzii noștri îmbrăcată în haine de mii de euro, în timp ce se afla la o banală ieșire cu prietenele sau să cumpere zarzavaturi de la piață.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro