Elena Udrea, la piață cu haină de blană, pantofi cu toc și genți de mii de euro. Nu uită nicio secundă de lux!

+3 click pentru
galerie

Elena Udrea, la piață cu haină de plană, pantofi cu toc și genți de mii de euro. Nu uită nicio secundă de lux! © Arhivă

Nu degeaba a reușit să iasă în evidență încă de pe vremea când era una dintre principalele figuri în politică! Elena Udrea a fost dintotdeauna cochetă și a știut să impresioneze prin aparițiile ei mereu impecabile, care, într-adevăr, au „cerut” mereu sume exorbitante de bani. Viața din ultimii ani nu i-a schimbat deloc pasiunea pentru lucruri scumpe.

De când s-a întors din Costa Rica, Elena Udrea s-a focusat mai mult pe viața de familie. Ea și iubitul Adrian Alexandrov sunt mereu preocupați cu fetița lor, Eva, care le ocupă mai tot timpul.

Elena Udrea, îmbrăcată în lux la piață

Recent, fosta „blondă de la Cotroceni” a fost surprinsă de fotoreporteri în timpul unei ieșiri la piață. Dar să nu credeți că a fost o ieșire obișnuită. Elena Udrea, în stilul Elenei Udrea, a avut grijă să pună pe ea haine cât mai luxoase.

S-a îmbrăcat cu o haină de blană, și-a pus cizme cu toc și s-a plimbat printre standurile cu portocale și alte de-ale gurii cu geanta Hermes pe braț. Atenție, geantă care ajunge la câteva mii de euro!

Nu este prima oară când face acest lucru. Elena Udrea a devenit, într-un sens, o „casnică”, dar nu se lasă deloc mai prejos. Până și la o banală ieșire în oraș cu prietenele, Elena Udrea are mereu grijă să arate cât mai bine și să ne reamintească de averea generoasă pe care și-a acumulat-o.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro