Ce nu ştia nimeni despre cererea în căsătorie! Carmen Simionescu a spus totul, în direct

+4 click pentru
galerie

Ce nu ştia nimeni despre cererea în căsătorie! Carmen Simionescu a spus totul în direct © arhivă

La sfârşitul lunii martie, Carmen Simionescu a fost cerută în căsătorie de Bogdan Căplescu, bărbatul căruia în curând, îi va dărui un copil. Emoţiile au fost la ele acasă, toată lumea ştie! Însă, ce a ţinut ascuns până acum, artista a dezvăluit în platoul emisiunii "Răi Da Buni". 

Carmen Simionescu nu se aştepta la cererea în căsătorie, însă i-a "dat palpitaţii" lui Bogdan Căplescu, chiar în marea zi. Era în maşină şi cânta o melodie... specifică!

 "Nu mă aşteptam nicio secundă. Ce nu ştie nimeni este că i-am dat nişte panici în ziua respectivă, săracul. Eu în maşină cântam <Aoleu, ce să mă fac doamne eu / Se mărita Mona mea>. Dar eu pur şi simplu cântam. Credea că eu ştiu şi că îi dau de înţeles.", a povestit Carmen Simionescu. 

Se pare că Bogdan Căplescu şi-a făcut "temele". Înainte să o ceară în căsătorie, a fost să le ceară binecuvântarea şi acordul părinţilor, doar că... fără ca ea să ştie. Toată lumea a păstrat secretul, iar cererea a fost parcă desprinsă din poveşti!

"Eu acolo la cafenea am avut un concert, aveam impresia că sunt la concert, de fapt. A fost totul ca eu să cânt acolo. Era planificat să fiu cerută în aceea seară. Toată lumea ştia. E cel mai ciudat, la final de simţi pe dinafară. Am aflat că a fost acasă la ai mei, a vorbit cu mama, i-a cerut un inel ca să vadă mărimea degetului, să ştie mărimea perfectă. A întrebat <Oare ce şi-ar dori Carmen?>", a spus Carmen Simionescu, în platoul emisiunii "Răi Da Buni".

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro