Cum a reacţionat fratele lui Carmen Simionescu când a aflat că va deveni unchi: "A fost cel mai şocat"

+4 click pentru
galerie

Cum a reacţionat fratele lui Carmen Simionescu când a aflat că va deveni unchi: "A fost cel mai şocat" © captură video

Carmen Simionescu nu se aştepta să devină mămică atât de devreme, iar reacţia a venit ca un şoc şi pentru membrii familiei sale. Desigur, toată lumea s-a bucurat că familia se va mări, dar dintre toţi, reacţia fratelui ei, Adi, a fost cea mai savuroasă.

Invitată în platoul emisiunii "Răi Da Buni", Karmen a povestit că fratele ei, Adi, are o altă reacţie de fiecare dată când o vede. Când a aflat, a fost cel mai şocat! Acum însă, este mult mai protectiv şi mai atent cu ea. 

"Fratele meu, Adi, a fost cel mai şocat. Nu se aştepta şi de fiecare când mă vede are o altă reacţie. E obişnuit cu mine aşa şi după aia când îşi aminteşte... <Aoleu, tu eşti gravidă>. Vine, mă pupă pe burtă, e un alintat. Mă ia în braţe. El s-a şocat, dar în mod pozitiv. A devenit mult mai protectiv, e mai atent cu mine", a mărturisit Carmen Simionescu în platoul emisiunii "Răi Da Buni".

Când va aduce pe lume Carmen Simionescu primul ei copil

Însărcinată în 5 luni, frumoasa Carmen Simionescu a povestit când anume urmează să aducă pe lume primul ei copil și al lui Bogdan Căplescu, băiatul care i-a furat inima și care i-a devenit, de curând, logodnic.  

„Sunt o graviduță norocoasă, o lună de zile am avut simptome, dar acum sunt foarte bine, nu am nicio problemă. Pe 9, cam așa voi deveni mamă și va fi leu, mă bucur foarte mult, că fratele meu e leu și îmi place tot la el. Nu știm deocamdată cum o să-l cheme, o să ne gândim. Iese ba așa, ba așa..aș prefera un leu, dar ai mei cu toții își doresc o fată. Am 21 de ani!” a spus Carmen Simionescu, într-o emisiune. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest