Este cea mai frumoasă femeie din România, dar cât este natural? Ce intervenții estetice are Antonia

+3 click pentru
galerie

Este cea mai frumoasă femeie din România, dar cât este natural? Ce intervenții estetice are Antonia © Instagram

Fără dar și poate, Antonia este una dintre cele mai frumoase femei din lume. Nu o spunem noi, ci numeroasele topuri prestigioase care au inclus-o pe artistă în clasamentele lor de frumusețe. Dar, ca de fiecare dată, apar oameni care ridică un important semn de întrebare: cât din frumosețea acestor femei este naturală?

Nu vă lăsăm să așteptați prea mult. Cel puțin la nivelul feței, Antonia nu are nicio operație estetică. Asta susține ea, bineînțeles, dar și diverșii medici esteticieni care au analizat-o atent și au ajuns la această concluzie. 

Ce intervenții are Antonia

Intervențiile Antoniei pot fi numărate pe degete. În primul rând, vedeta și-a făcut o ajustare la nivelul bustului. Fiind mamă de trei ori, s-a lovit de o problemă pe care multe femei o întâlnesc: faptul că i se cam lăsaseră sânii. Urmează apoi o intervenție mai comună: două piercing-uri. Singurul lucru nu atât de comun este locul! Antonia a ales să își „decoreze” sfârcurile, chiar dacă nu este un procedeu neapărat încurajat de medici.

Cât despre față, motivul pentru care ajunge mereu în clasamente de frumusețe... Antonia neagă că are vreun implant sau vreun fel de operație. Prima intervenție la nivelul feței a fost cu propriul sânge, prin intermediul unui tratament cunoscut ca Terapia Dracula. Acesta folosește sângele clientului pentru a ajuta la rejuvenare și pentru a face pielea tânără și catifelată!

Cam așa arată intervențiile Antoniei. În urmă cu ceva timp, artista recunoștea că tenul perfect și-l menține doar cu cremele potrivite și cu mare atenție și grijă. De exemplu, nu trece nicio seară fără să se demachieze.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro