Antonia, dezvăluiri din intimitate! Când și-a început viața sexuală și cum îi place să facă amor, cu Alex Velea

+4 click pentru
galerie

Antonia, dezvăluiri din intimitate! Când și-a început viața sexuală și cum îi place să facă amor, cu Alex Velea © Instagram.com

Antonia, una dintre cele mai sexy artiste de la noi a dat cărțile pe față! Extrem de sinceră și fără inhibiții, cântăreața a mărturisit la ce vârstă și cu cine și-a început viața sexuală, dar și cum îi place să facă amor, cu Alex Velea. 

Antonia este una dintre cele mai sexy și râvnite femei din showbizul românesc. Și cu siguranță mulți sunt cei care se întreabă când anume și cu cine și-a început viața sexuală Antonia. Chiar dacă este vorba despre un subiect extrem de sensibil, artista nu s-a sfiit să facă cele mai picante declarații, direct din dormitor. 

Antonia a povestit că și-a început viața sexuală la vârsta de 16 ani, cu iubitul pe care l-a avut în liceu, timp de 4 ani. Cu toate acestea, artista a mărturisit pentru „Love is fun” că experiența nu a fost tocmai plăcută

”Prima dată când am făcut-o a fost naşpa, cu prima mea dragoste. Îmi ziceam: ”De ce face lumea asta?!”. Gen, te doare, de ce vrei să faci asta?! Nu, n-a fost ok. 16 ani aveam, nu ştiu cum o să vadă lumea asta. S-a întâmplat cu prima mea dragoste, cu băiatul cu care am stat tot liceul meu, timp de 4 ani. S-a întâmplat în sufrageria lui” a spus Antonia, pentru sursa citată.

Cum face Antonia amor cu Alex Velea

La fel de dezinhibată, Antonia a mărturisit și cum îi place să facă amor cu iubitul ei, Alex Velea. Cântăreața a mărturisit că nu prea a folosit jucării sexuale și că în dormitor, îi place foarte mult să domine. 

"Noi facem dragoste pe muzică metalică. Glumesc! Glumesc! Pe sâni, mai degrabă în zona asta, pentru că eu am pierce-uri pe sfârcuri. Nu prea am folosit la viaţa mea (n.r. jucării sexuale). Nu prea am experimentat cu multe. Nu e nimic picant. Îmi place deasupra. Vreau să spun ambele, dar nu am cum (nr. îi place deasupra şi sub atunci când face sex). Îmi displace un bărbat care se gândeşte numai la plăcerea lui, care nu mă vede" a mai spus Antonia. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro