Ce părere are Mircea Badea despre apariţiile sexy ale lui Carmen Brumă: "La capitolul acesta..."

+3 click pentru
galerie

Ce părere are Mircea Badea despre apariţiile sexy ale lui Carmen Brumă: "La capitolul acesta..." © Instagram

Carmen Brumă a încins toate reţelele de socializare cu apariţiile sale sexy. Vedeta a demonstrat astfel că este vizibil mulţumită de silueta sa trasă prin inel şi că ştie să se pună în valoare şi din punct de vedere fizic. Iată ce părere are soţul ei despre aceste ipostaze incendiare!

Pe Carmen Brumă nu o opreşte nimic! Nici măcar temperaturile scăzute nu au reuşit să o ţină pe vedetă departe de o şedinţă foto ce le-a stârnit imaginaţia tuturor bărbaţilor. Îmbrăcată într-un body negru, frumoasa Carmen şi-a etalat formele apetisante, chiar dacă vremea nu era tocmai una prielnică. Fanii au fost încântaţi peste măsură la vederea posteriorului său, stârnind numeroase reacţii pe reţelele sociale

Întrebată ce părere are Mircea Badea despre aceste apariţii de senzaţie, Carmen Brumă a răspuns că soţul său nu are nicio problemă cu acest lucru, ba chiar el ar fi cel care o fotografiază uneori.

"Mircea e foarte relaxat la capitolul acesta  şi aşa a fost tot timpul.  El îmi face multe dintre pozele la care te referi, dar cele de la munte au fost făcute de o prietenă", a povestit Carmen Brumă pentru Click!.

De asemenea, Carmen Brumă a susţinut că pozatul în astfel de ţinute nu este tocmai o noutate. Vedeta a povestit că se simte foarte bine în pielea sa şi are şi motive, ţinând cont de cât de bine arată!

"Nu percep nici un fel de schimbare de atitudine din partea mea. Pozez în costume de baie de foarte mult timp. Sunt o femeie care se simte bine în corpul ei şi care are o meserie care presupune şi acest gen de expunere pe care o consider necesară atunci când vinzi programe de slăbit şi transformare corporală", a mai spus Carmen Brumă pentru aceeaşi sursă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro