Ce pedeapsă a primit Margherita pentru accidentul din Capitală. Tatăl ei a luat-o de la audieri

Ce pedeapsă a primit Margherita pentru accidentul din Capitală. Tatăl ei a luat-o de la audieri © Spynews

Margherita de la Clejani este subiectul zilei, din cauza accidentului în care a fost implicată în această dimineață. Dacă faptul că ar fi consumat droguri înainte de a se urca la volan este contestat și de cântăreață și de familia ei, faptul că a fost pedepsită pentru mașina pe care a lovit-o este de necontestat. Așadar, cu ce sancțiune s-a ales, mai exact, Margherita?

La ieșirea de la audieri, Ioniță de la Clejani și Margherita au negat că ar fi vorba despre deschiderea unui dosar penal. Însă, cântărețul a explicat faptul că fiica lui s-a ales, totuși, cu o pedeapsă: suspendarea permisului de conducere pentru o perioadă de 30 de zile.

Acest lucru contrazice comunicatul Poliției, oferit în primele ore ale dimineții, în care se preciza faptul că un dosar penal va fi, de fapt, deschis.

Care este versiunea Margheritei

În fața jurnaliștilor, Margherita a explicat că a fost o tamponare între două mașini provocată de neatenția ei. Cântăreața a susținut că își făcea buzele în oglindă în momentul când a avut loc coliziunea.

„Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus bine”, a explicat Margherita.

A negat că ar fi consumat alcool și droguri, chiar dacă, din nou, oficialii de la Poliția Capitalei au declarat altceva, nu doar o dată.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro