VIDEO / Margherita de la Clejani, primele declarații după accidentul din Capitală: „Mă uitam în oglindă. Îmi făceam buzele”

Margherita de la Clejani, primele declarații după accidentul din Capitală: „Mă uitam în oglindă. Îmi făceam buzele” © captura video

Margherita de la Clejani a produs un accident în această dimineață în Capitală și a fost testată pentru a se depista dacă se afla sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise. Analizele din urmă au demonstrat că blondina consumase anumite substanțe, însă ea neagă acest lucru.

Margherita a fost condusă de oamnii legii la sediul Poliției în vederea stabilirii încadrării pedepsei. Tatăl ei, Ioniță, a însoțit-o pe fiica lui și a susținut-o până la plecarea spre casă, starea blondinei nefiind una prea bună.

Întrebată care este motivul pentru care s-a produs accidentul, Margherita a dat un răspuns de-a dreptul halucinant.

„Eu mă uitam în oglindă și îmi făceam buzele. Nu am avut nici o problemă. Am condus bine”, a declarat Margherita.

Mai mult, fiica lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani a declarat că se întorcea de la o terasă, deși se știe faptul că acestea, alături de restaurante, sunt încă închise.

De asemenea, Margherita a negat că ar fi consumat substanțe interzise, devenind puțin recalcitrantă la auzul întrebărilor reporterilor despre acest subiect.

„Să nu începem cu aberațiile astea. Nu am consumat alcool, alcoolul nu a ieșit, drogul nu a ieșit. Eu nu vorbesc cu presa din România, eu sunt de la Hollywood”, a mai afirmat vedeta.

Alături de ea la momentul accidentului se mai afla o persoană, însă Margherita a dat un răspuns ironic atunci când a fost întrebată cine era acel personaj misterios, spunând că era...Johnny Deep.

Vizibil afectată de toate aceste întâmplări, Margherita nu s-a arătat foarte dispusă să lămureascp toate aceste suspiciuni care planează acum asupra ei, împleticindu-se chiar și la momentul urcării în mașină. Aceasta era cât pe ce să se urce la volanul mașinii tatălui ei, Ioniță fiind cel care a îndrumat-o spre ușa din spate, unde ar fi trebuit de fapt să se îndrepte.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro