Ce pensie alimentară le oferă Gabi Bădălău fiilor săi. Claudia Pătrășcanu: "Nu pot să-mi las copiii fără viitor"

+3 click pentru
galerie

Ce pensie alimentară le oferă Gabi Bădălău fiilor săi. Claudia Pătrășcanu: "Nu pot să-mi las copiii fără viitor" © Facebook

Claudia Pătrășcanu și-a asumat despărțirea de soț încă de la începutul acestei veri, însă anumite amănunte a ținut să le păstreze doar pentru ea. Vedeta a continuat seria dezvăluirilor recent, cu referire la mariajul ei. 

Claudia Pătrășcanu a surprins pe toată lumea cu anunțul divorțului, mai ales că toată lumea o vedea fericită alături de Gabi Bădălău, iar familia lor era una model. Vedeta a dovedit că este de neclintit în fața problemelor vieții și că este puternică, mai ales atunci când a decis să o ia de la zero, alături de cele două minuni din viața sa. 

Cât oferă pensie alimentare

Chiar dacă nu i-a fost uşor, Claudia Pătrăşcanu este o femeie care știe ce vrea şi reuşeşte mereu să depăşească toate greutăţile. Vedeta a dezvăluit, într-un interviu acordat Ok! Magazine, câți bani le oferă Gabi Bădălău drept pensie alimentară copiilor săi, iar Claudia Păstrășcanu spune că suma este echivalentă cu un salariu minim pe economie. 

"Mi-am reluat cariera muzicală, mi-am făcut şi un business cu haine online şi muncesc pentru a le oferi copiilor mei ceva în această viaţă. Eu nu pot să-mi las copiii fără aspiraţii şi fără viitor. Am reuşit să-mi cumpăr o casă în rate, o maşină pentru a mă putea descurca cu copiii. Am avut prieteni adevăraţi care, în aceste momente, mi-au întins o mână de nou, ca să le ofer lor ceea ce merită. Copiii mei primesc drept pensie alimentară atât cât revine dintr-un salariu minim pe economie al tatălui lor.", a declarat Claudia Păstrășcanu, potrivit sursei citate. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro