Ce pensie are Elena Merișoreanu și care sunt principalele cheltuieli: „Nu mă dau banii afară din casă”

Ce pensie are Elena Merișoreanu și care sunt principalele cheltuieli © Arhivă

Este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi, cu piese cunoscute de toată țara și cu cereri peste cereri de concerte. Elena Merișoreanu, însă, nu poate spune că se scaldă în bani. Are o pensie modestă, dar nici nu se plânge. Spune că îi ajunge pentru lucrurile esențiale, dar și pentru mici moment de răsfăț.

Elena Merișoreanu are o pensie de 2.000 de lei, una pe care mulți ar considera-o deloc suficientă pentru o bună întreținere a bunăstării. Însă, artista este împăcată cu banii pe care îi primește, mai ales că știe că alte surse nu prea mai are. Vârsta își spune cuvântul și nu mai poate sta pe drumuri pentru a ajunge la concerte.

„Nu mă mai duc să susţin câte două-trei programe pe seară, că nu mai pot, nu mai am vârsta”, explica Elena Merișoreanu.

A dezvăluit că banii îi dă pe lucrurile esențiale, dar și pentru „bonusuri”, precum farduri sau coafor.

„Nu mă dau banii afară din casă, dar am tot ce-mi trebuie. Primesc o pensie bună de 2.000 de lei, bani care îmi ajung să mă duc la coafor, să-mi cumpăr farduri şi… atât. Restul celor necesare le am din alţi bani obţinuţi din colaborări şi am soţ cu pensie bună. Ne descurcăm, nu murim de foame! Mai avem economii, iar copiii au treaba lor. N-am dus-o rău nici în comunism, iar acum o duc foarte bine”, a mai spus Elena Merișoreanu.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro