Ce pensie are Nina Iliescu! Soţia fostului preşedinte: "Nu a crescut ca în povești"

Ce pensie are Nina Iliescu! Soţia fostului preşedinte: "Nu a crescut ca în povești" © Facebook

Nina Iliescu a fost dintotdeauna o prezenţă discretă, preferând de fiecare dată să evite confilictele sau apariţiile publice. Gurile rele mereu au încercat să-i păteze imaginea, de aceea, soţia fostului preşedinte, a decis că este momentul să spună adevărul, dezvăluind ce sumă încasează lunar de la stat!

Prima doamnă, aşa cum a fost şi este considerată în continuare, a ştiut dintotdeauna să fie o prezenţă discretă, nefiind atrasă prea mult de mediul public, motiv pentru care nu apărea de fiecare dată la braţul lui Ion Iliescu. 

Persoanele din jur au speculat dintotdeauna viaţa celor doi, mai ales când a venit vorba despre sumele de bani încasate. Cu toate că are 90 de ani, Nina Iliescu s-a săturat de gurile rele care i-au pătat imaginea de-a lungul anilor, aşa că, prima doamnă a recunoscut ce sumă primeşte lunar de la stat. 

De profesie inginer, Nina Iliescu depăşeşte cu puţin 2.000 lei pe lună, potrivit spuselor ei. "Intervin foarte rar în spațiul public. Discreția a fost alegerea mea. Dacă fac asta acum, este pentru că mă simt obligată cu o explicație colegilor mei de muncă, atâția câți mai sunt în viață… Nu, pensia mea nu a crescut ca în povești, ci s-a mărit, conform legii, în ultimii zece ani, până la o sumă lunară care depășește cu puțin 2000 de lei. Colegii mei n-au a se minuna", a declarat soţia fostului preşedinte. 

Cel mai mare regret al familiei Iliescu

Cu toate că au fost un cuplu controversat în perioada comunismului, cei doi au rămas mereu împreună şi s-au sprijinit reciproc. Visul cel mai mare a fost cel de a deveni părinţi, însă acesta nu a fost posibil, din cauza problemelor de sănătate prin care a trecut soţia fostului preşedinte. În urmă cu ceva timp, Ion Iliescu a declarat că prima doamnă a avut trei sarcini toxice şi nu s-a mai putut face nimic. 

“Chiar ne-am dorit, dar nu a fost să fie… Soţia mea a avut trei sarcini toxice, iar după aceea nu s-a mai putut”, susţinea fostul preşedinte al României. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro