Elena Ceaușescu a avut o viață amoroasă plină. Legătura cu Ion Iliescu

Elena Ceaușescu a avut o viață amoroasă plină. Legătura cu Ion Iliescu © arhiva

După ce Nicolae Ceaușescu și Elena au fost executați, mai mulți au decis să afle cât mai multe curiozități din viața celor doi. Aceștia s-au aplecat asupra unui subiect mai controversat, amanții pe care Prima Doamnă i-ar fi avut. Una dintre iubirile sale ar fi fost tatăl naistului Gheorghe Zamfir. Relația acestora a fost de scurtă durată, deoarece el s-a mutat din orașul în care se întâlnise, iar ulterior nu a mai dorit-o. 

O altă poveste înfierbântată de iubire a fost cu Efimie Iliescu, unchiul lui Ion Iliescu, un ilegalist comunist. Idila dintre aceștia nu a durat foarte mult, iar aceasta i-a furat inima și lui Ion Ursu, un fizician ce era coordonator al programului nuclear al României.

„La un moment dat în timpul vizitei lui De Gaulle, la Craiova, cred că prin 1968, a ajutat-o să se urce în elicopter şi nu numai că i-a pus mâna pe fund, dar parcă a şi pipăit-o puţin. Eu am încremenit, pentru că totul s-a întâmplat sub ochii mei şi l-am întrebat cum de îşi permite aşa ceva. El mi-a răspuns ceva vulgar, ca între bărbaţi, în sensul că nu numai cu mâna ar fi atins-o în zona respectivă”, mărturisea  Nicolae Stan, un fost aghiotant, într-un interviu publicat în urmă cu câţiva ani, potrivit adevarul.ro.

Unul dintre oamenii de încredere al lui Nicolae Ceaușescu, Victor Atanasie Stănculescu ar fi și preferat al soției dictatorului. Din nefericire pentru Elena, bărbatul nu și-a dorit niciodată o legătura amoroasă cu celebra doamnă

Porecla rușinoasă a Elenei Ceaușescu 

 Se pare că în tinerețe, Elena Ceaușescu avea o poreclă cam rușinoasă. Acesteia i se spunea „păsărică”, dintr-un motiv la fel de rușinos. Soția fostului dictator comunist nu purta niciodată lenjerie intimă, lucru ce i-a adus, de-a lungul timpului, această poreclă


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro