Ce remediu a găsit Dani Mocanu pentru a scăpa de COVID-19? “Învinge virusul”

+3 click pentru
galerie

Ce remediu a găsit Dani Mocanu pentru a scăpa de COVID-19? “Învinge virusul” © Instagram

Dani Mocanu este fără doar și poate în topul celor mai căutați artiști de la noi din țară. Și cum se consideră o fire puternică și de neînvins, Regele Vizualizărilor susține că a găsit ”remediul” pentru coronavirus!

Dani Mocanu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este fără îndoială unul dintre cei mai populari artiști de la noi din țară, clasându-se în topul maneliștilor. Intitulat și Regele Vizualizărilor, Dani Mocanu sparge toate clasamentele muzicale, fiind mereu pe locul 1!

Și cum se consideră și unul dintre cei mai puternici și de neînvins bărbați, în plină pandemie de coronavirus, Dani Mocanu a găsit rezolvarea, sau mai bine zis, remediul. Pe contul de Instagram, acolo unde este mereu activ și își ține fanii la curent cu noile hituri sau fotografii din viața de zi cu zi, manelistul a postat o poză alături de mai mulți prieteni. 

Cu simțul umorului dezvoltat, așa cum ne-a obișnuit de fiecare dată, la descriere a ales să scrie: ”🥃 beți tărie ... învinge virusul 🙃”. Mesajul lui a stârnit reacțiile fanilor, care s-au amuzat copios. 

A stat 10 ore pe masa de operație

În urmă cu ceva timp, Dani Mocanu a ajuns pe mâna medicilor deoarece şi-a dorit din plin o schimbare. Chiar dacă i-a fost frică de intervenţie, până la urmă, artistul şi-a făcut curaj şi s-a dus până în Turcia să-şi facă implant de păr.

"E destul de grea o astfel de intervenţie, dar merită, pentru că rezultatele sunt vizibile. Am o lună de la intervenţie. A fost o alegere grea, nu mă simţeam incomplet, dar am decis să încerc şi altceva. Nu o să-mi las părul mare, o să rămân cum sunt acum, peste câteva luni rezultatul va fi şi mai bun, dar voi fi tot tuns scurt, periuţă. Am fost speriat în timpul operaţiei, dar lumea m-a susţinut şi eu zic că este un lucru bun. Aproximativ zece ore a durat intervenţia. La patru ore am luat o scurtă pauză. M-am umflat la faţă după câteva zile", povestea Dani Mocanu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro