Ce s-a ales de averea Ilenei Ciuculete. Artista ar fi împlinit 67 de ani

+5 click pentru
galerie

Ce s-a ales de averea Ilenei Ciuculete. Artista ar fi împlinit 67 de ani © arhivă

Au trecut doi ani şi jumătate de la moartea Ilenei Ciuculete, iar rudele ei sunt în continuare în război! Cornel Galeş încă se luptă cu cei doi fii ai regretatei artiste, pentru avere. Vineri, 20 septembrie, Ileana Ciuculete ar fi împlinit 67 de ani.

Văduvul cântăreţei a deschis un nou proces după ce instanţa Judecătoriei Sectorului 1 s-a pronunţat în urmă cu un an, privind succesiunea averii cântăreţei. Judecătorul a decis că Cornel Galeş trebuie să le dea băieţilor cântăreţei câte 34.000 de euro, cotă-parte din vila respectivă, dar şi câte 6.000 de lei, cotă-parte din drepturile de autor.

Lui Cornel i se cuvine, conform legii, jumătatea de casă ca soţ. De asemenea, el a primit şi o pătrime din jumătatea de vilă ce-i revenea Ilenei, dar şi o cotă-parte din drepturile de autor.

Cornel a aşteptat timp de 8 luni pentru ca instanţa să-i dea termen la noul proces, pe care îl are cu fraţii Mugurel şi Cristian Sfetcu. Bărbatul a contestat decizia judecătorilor din anul 2018 pentru că nu este mulţumit de modul în care s-a decis împărţirea averii, potrivit Antena Stars.

După moartea artistei, Mugurel şi Cristian Sfetcu au vrut să afle ce avere a lăsat mama lor şi au cerut în instanţă ceea ce li se cuvine. Însă, au aflat că soţul artistei, Cornel Galeş, a vândut imobilul în care a locuit acesta cu mama lor, tranzacţia având loc în timp ce ea se afla pe patul de spital.

Cornel Gales, soţul Ilenei Ciuculete pare să fi început o viaţă nouă în Spania, departe de toate necazurile din România. Nu renunţă şi pace la pretenţiile asupra averii artistei, deşi pare să trăiască pe picior mare, în Spania. Este complet schimbat: a albit, are barbă şi câteva kilograme în plus. Şi nu se fereşte să se afişeze cu noua iubită, nimeni alta decât şefa lui, Viviana.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro