Nici gând să o dea la pace. Cornel Galeş amplifică problemele în războiul cu copiii Ilenei Ciuculete

+3 click pentru
galerie

Nici gând să o dea la pace. Cornel Galeş amplifică problemele în războiul cu copiii Ilenei Ciuculete © Arhivă

Au trecut mai bine de doi ani de la moartea Ilenei Ciuculete, dar nici gând ca fiii acesteia şi Cornel Galeş să facă pace. Mai mult decât atât, în fiecare zi, fostul soţ al artistei pare că pune paie pe foc.

Deşi se află plecat în Spania, acolo unde s-a mutat cu blonda Vivi, femia de care s-a îndrăgostit foarte repede după moartea soţiei sale, Cornel Galeş se gândeşte neîncetat la problemele nerezolvate din ţară.

În fiecare zi aproape Cornel Galeş distribuie pe reţelele sociale mici clipuri cu momente din emisiunea "Acces Direct", din urmă cu ceva timp, atunci când fiii Ilenei Ciuculete îşi acuzau mama că i-a abandonat. Nu ştim care sunt intenţiile exacte ale lui Cornel Galeş, dar cert este că nu caută deloc liniştea, ba din contră, nu face decât să amplifice conflictul pe zi ce trece prin gestul său.

Conflicul dintre Cornel Galeş şi fiii Ilenei Ciuculete este unul de lungă durată, aceştia certzându-se pe avere, iar multe pomeniri făcute în memoria regretatei artiste au fost făcute separat, unele de Cornel Galeş, iar altele de către familia acesteia, aceştia refuzând să se unească măcar în acele momente delicate.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest