Cornel Galeş, bun de plată! Judecătorii au decis cum se împarte averea Ilenei Ciuculete

+3 click pentru
galerie

Cornel Galeş, Mugurel şi Cristi Sfetcu © spynews.ro

Cornel Galeş este bun de plată! Judecătorii au decis cum se împarte averea Ilenei Ciuculete, iar văduvul trebuie să le dea mulţi bani celor doi fii ai regretatei artiste. 

Citeşte şi - Fratele Ilenei Ciuculete s-a hotărât cum împarte averea! Decizie de ultimă oră în familia regretatei artiste

Cornel Galeș este obligat să le plătească celor doi fii ai Ilenei Ciuculete, Mugurel şi Cristi Sfetcu, câte 34 125 de euro, parte din casa  pe care a vândut-o cu suma de 91.000 de euro. De asemenea, acesta trebuie să le mai dea şi câte 5.251,5 de lei, cotă-parte din drepturle de autor. Lui Cornel Galeş îi revin 22.750 de euro, bani din vânzarea casei, dar şi 3.501 de lei din drepturile de autor. 

Decizia magistraţilor cu privire la împărţirea averii Ilenei Ciuculete nu este definitivă şi poate fi atacată în 30 de zile. De asemenea, Cornel Galeş trebuie să plătească 2000 de lei, reprezentând cheltuielile de judecată. 

Citeşte şi - Gestul copleşitor făcut de Cristi Sfetcu, la aproape trei luni de la moartea Ilenei Ciuculete: "Mama care mi-ai dat viaţă"

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro