Ce s-a ales de Bruce Lee „Regele Canalelor”, după ce a fost arestat. Fără dinți și cu plete, arestul l-a transformat într-o epavă!

Ce s-a ales de Bruce Lee „Regele Canalelor”, după ce a fost arestat. Fără dinți și cu plete, arestul l-a transformat într-o epavă! © Arhivă / evz.ro

În urmă cu câțiva ani, era o prezență fascinantă de pe scena mondenă. A impresionat și milioane de oameni la „Acces Direct”, acolo unde a ajuns cu încercarea lui de a-și găsi mama biologică. Cel supranumit Bruce Lee „Regele Cananelor” a ajuns de nerecunoscut – o epavă a omului de dinainte. Toată viața lui s-a dat peste cap atunci când a fost săltat de mascați, chiar din mijlocul alor lui.

Florin Cora, pe numele lui adevărat, se află după gratii în Arad, încă din anul 2015. A fost arestat pentru trafic de droguri, care i-ar fi adus o avere considerabilă.

Anii în închisoare, însă, l-au schimbat total. Părul i-a crescut, dinții i-au căzut, iar ochii îi sunt goi și trădează golul pe care îl simte în interior.

„După eliberare, mă voi întoarce înapoi în canal. Nu am altă opțiune. E singura mea casă”, spunea Florin cu amărăciune, într-un interviu realizat pentru evz.ro.

Povestea de viață tulburătoare a „Regelui Canalelor”

Florin a fost abandonat de părinți după numai trei zile de la naștere. Este convins că nu a fost iubit și că nu a fost dorit. Așa a ajuns într-un orfelinat din Băbeni, acolo unde a avut parte numai de educatori aspri, care îi băteau pe copii din te miri ce.

„Cu copii răzbunători, și răi, și gata să te lovească dacă erai slab de înger și nu te pricepeai să răspunzi cu pumnul și palma înjurăturilor”, mai mărturisea Bruce Lee. „Așa cum erau, buni, răi, totuși ei sunt cei care mi-au auzit mai întâi hohotele de plâns, țipetele sau râsetele de plod. Ei mi-au fost apropiați. Doar ei.”

De atunci, a ajuns în canale, a ajuns chiar o mică vedetă, însă... faima n-a ținut mult. A fost condamnat la 14 ani pentru trafic de droguri.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro