Ce s-a întâmplat cu Amalia Bellantoni, după ce a părăsit „Chefi la cuțite”. A fost terorizată și amenințată cu moartea

+4 click pentru
galerie

Ce s-a întâmplat cu Amalia Bellantoni, după ce a părăsit „Chefi la cuțite”. A fost terorizată și amenințată cu moartea © Facebook

După o performanță controversată la „Chefi la cuțite”, Amalia Bellantoni a părăsit, aseară, competiția. A fost, cu siguranță, una dintre cele mai mediatizate concurente din concurs – și nu doar din acest sezon! Ce s-a întâmplat, însă, cu cea supranumită „regina pizzei”, după ce a pus uniforma albastră în cui?

Ei bine, cu siguranță Amalia a avut parte și de lucruri bune, mai ales având în vedere avântul oferit de competiție. Dar, din nefericire, s-a lovit și de antipatia telespectatorilor, care au dus la extrem problemele pe care le-au avut cu concurenta.

Amalia Bellantoni a fost terorizată

Invitată la TV, Amalia a povestit că oamenii care nu o au la inimă au terorizat-o, de când a apărut la „Chefi la cuțite”. Nu a fost de ajuns să îi trimită mesaje de „hate”, ducându-și antipatia la un nou nivel.

La „Acces Direct”, Amalia a povestit că a fost amenințată cu moartea și că chiar a primit telefoane de la oameni care i-au zis că îi vor da foc restaurantului.

„Unele persoane îmi terorizează viaţa de când apar la TV”, și-a spus Amalia off-ul, la Acces Direct. „Nu le-am luat în seamă prima dată mesajele obscene pe care le-am primit. M-au sunat la 3 noaptea şi mi-au spus că vin la restaurant să ne dea foc. Dimineaţa mi-au zis oamenii că să am grijă ce fac la TV.”

Emisiunea „Chefi la cuțite” continuă și în această seară, de la 20.00, pe Antena 1. Chefii sunt acum pe ultima sută de metri și mai este puțin până la marea finală.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro