Ce s-a întâmplat cu câinii Cristinei Țopescu. Doi au murit, unul a supraviețuit

Ce s-a întâmplat cu câinii Cristinei Țopescu. Doi au murit, unul a supraviețuit

Cei doi câini ai Cristinei Țopescu, găsiți morți în apartamentul jurnalistei, au fost duși la Institutul de Diagnostic și Sănătate Animală, pentru a stabili cauza exactă a morții. Urmează, așadar, să se descopere dacă patrupezii au murit de foame sau din cauza unor probleme de sănătate.

Cristina Țopescu a fost găsită moartă, duminică seară. În locuința fostei jurnaliste au fost găsiți și trei dintre cățeii acesteia, doi dintre care erau morți: Shibuța și Tiți. Cel de-al treilea animal, Vrăbiuța, era încă în viață.

Alți patru câini ai jurnalistei au fost găsiți în curtea casei, motiv pentru care pricipala teorie este că cei doi patrupezi au murit prin înfometare.

„În organism nu se întâmplă modificări considerabile timp de trei zile, în condiţiile în care au apă la discreţie. Aici vorbim de căţei clinic sănătoşi. Dacă ei sufereau de alte afecţiuni, atunci lucrurile se schimbă”, a explicat medicul veterinar Mirel Marafet, potrivit Gândul.

Cei patru căței din curte ar fi reușit să supraviețuiască pentru că au găsit un sac cu mâncare, din care s-au hrănit pe parcursul celor aproape trei săptămâni de când a survenit decesul Cristinei Țopescu.

Acum, urmează ca specialiștii de la IDSA să stabilească cauza oficială a morții animalelor. Analiza trebuie să fie finalizată până la 31.01.2020.

„Nu sunt foarte convinsă, pentru că este o procedură foate complexă, sunt examene, analize de durată, dar vom emite buletinul medical”, a precizat Florica Bărbuceanu, directorul institutului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro