Ce s-a întâmplat cu pagina Ancăi Pop, la o zi după ce s-a aflat că a murit

+3 click pentru
galerie

Anca Pop © Facebook

La o zi după ce s-a aflat că Anca Pop este cântăreaţa care a murit în apa Dunării, familia a decis să îi transforme pagina de Facebook. Toţi cei care o accesează se "lovesc" de un mesaj care-i lasă fără cuvinte.

Anca Pop a murit duminică seară după cea plonjat cu maşina în Dunăre. După ce s-a aflat că este vorba de ea, iar maşina a fost scoasă din apă, familia artistei a decis să îi transforme pagina de Facebook în una "In memoriam".

"In memoriam Anca Pop. Sperăm că aceia care au iubit-o pe Anca vor găsi alinare vizitându-i profilul pentru a-şi aminti de ea şi a o comemora", este mesajul care apare pe pagina Ancăi Pop, cântăreaţa care a murit. 

Anca Pop a murit duminică seară, după ce a ajuns cu maşina în Duăre. Autorităţile au descoperit-o abia a doua zi, când familia a sunat la poliţie pentru a semnala dispariţia ei. Trupul fără viaţă al cântăreţei a fost găsit de un echipaj al Poliţiei de Frontieră şi dus apoi la spital pentru necropsie. Înmormântarea va avea loc joi, ora 12:00, în localitatea Svinița, acolo unde a murit. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro