Ce s-a întâmplat cu vacanţa lui Sore! Care este motivul pentru care artista nu a mai putut pleca

+3 click pentru
galerie

Ce s-a întâmplat cu vacanţa lui Sore! Care este motivul pentru care artista nu a mai putut pleca © Instagram

Sore se numără printre cele mai iubite artiste. După o perioadă de muncă asiduă şi multe concerte, blondina s-a hotărât să plece într-o binemeritată vacanţă, care din nefericire, nu a mai avut loc. Care este motivul din cauza căruia Sore a fost nevoită să rămână în ţară?

Sore este fără doar şi poate una dintre cele mai bune voci din România. Se bucură de un succes colosal şi este mereu în atenţia fanilor, pe reţelele de socializare. Îmbină perfect viaţa de familie cu cea profesională, iar asta se vede de fiecare dată, prin profesionalismul de care dă dovadă.

A fost o perioadă grea şi plină de concerte, aşa că, artista a decis că este timpul pentru o binemeritată vacanţă, drept urmare, a vrut să plece la ski în Germania. Mare i-a fost mirarea când a trebuit să anuleze întreaga escapadă, din cauza vântului puternic din zona în care trebuia să plece. 

Vedeta a postat totul pe contul de Instagram, în dreptul unei poze cu ea: "Zbor anulat, vant puternic in Germania. Credeti ca mai ajung la ski? 😩".

A schimbat prefixul anul trecut

Cu toate că are 30 de ani, vârsta reprezintă doar o cifră pentru frumoasa Sore, care se simte mai bine ca niciodată. De ziua ei, artista le-a vorbit fanilor despre ceea ce şi-a propus pentru anul acesta şi a mulţumit tuturor celor care i-au urat un gând bun. 

"Nu am nicio poză fancy pentru ziua mea..pentru că anul acesta nu mi-am organizat nimic...dar am fost surprinsă. Iar poza asta arată fix cum mă simt astăzi, la 30 de ani. Aseară, iubitul și prietenii mei mi-au arătat, încă o dată, că ma iubesc. M-au încercat o mulțime de stări și emoții în ultima săptămâna, unele retrospective, altele cu privire la viitor, dar am înțeles că e cumva normal să simți emoție când schimbi prefixul. Viața mea e în cea mai bună perioadă acum, sunt recunoscătoare pentru familia mea, pentru prieteni, pentru cariera și pentru oamenii alături de care lucrez.", a scris Sore.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro