Ce s-a schimbat în viața Ioanei Ginghină de când se află în izolare. Actrița le-a împărtășit vestea fanilor

+3 click pentru
galerie

Ce s-a schimbat în viața Ioanei Ginghină de când se află în izolare. Actrița le-a împărtășit vestea fanilor © Instagram

De ceva vreme, Ioana Ginghină s-a alăturat și ea celor au ales să stea acasă. De când se află în izolare, frumoasa actriță a observat că în viața sa au avut loc schimbări, despre care a ținut să le povestească și fanilor.

Ioana Ginghină este una dintre cele mai iubite actrițe din țara noastră. Vedeta nu își neglijează niciodată admiratorii, mai ales acum, de când stă acasă. Artista le povestește zilnic celor care o urmăresc pe rețelele de socializare ce mai e nou în viața sa și, ținând cont de perioada în care ne aflăm, cum își petrece aceasta timpul în izolare alături de fiica ei, Ruxandra.

De curând, Ioana Ginghină le-a făcut fanilor o dezvăluire. Potrivit spuselor sale, de când se află în izolare, actrița a observat că i-a crescut brusc apetitul și mănâncă mai mult. Printre preferatele sale se numără dulciurile, însă acest lucru nu constituie o problemă pentru celebra artistă, deoarece face ce face și reușește să-și mențină o siluetă demnă de invidiat.

„#stămacasă, da, dar cum? Nu știu cum sunteți voi, dar eu aș găti și mânca non stop. Și acum că stau la laptop și scriu această postare, parcă aș ronțăi ceva… 🤷🏻‍♀️ Cel mai mult ador dulciurile și de aceea voi reveni pe blog, în această perioadă, cu rețete raw vegane pentru dulciuri. Am făcut zilele trecute un super tort, care s-a terminat foarte repede, deci am zis să vă dau și vouă rețeta”, a scris Ioana Ginghină pe contul său de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro