Ce salariu are Andreea Esca! Vedeta nu s-a sfiit să răspundă

+3 click pentru
galerie

Ce salariu are Andreea Esca! Vedeta nu s-a sfiit să răspundă © Foto: Instagram

Una dintre cele mai adresate întrebări Andreei Esca, de-a lungul timpului, a fost cea legată de salariul pe care îl primeşte lunar. S-au vehiculat sume care şi mai care, iar vedeta nu a făcut decât să se amuze de fiecare dată.

Andreea Esca a vorbit mereu despre salariu, atunci când a fost întrebată, însă de fiecare dată a încercat să ocolească cumva răspunsul, precizând că atât cât primeşte înseamnă că merită. De asemenea, s-a vorbit că Andreea Esca ar ajunge să primească în fiecare lună până la 40.000 de euro. În orice caz, pe lângă salariul de prezentatoare, Andreea Esca este plătită şi pentru diferite campanii, astfel că poate fi numită cu uşurinţă una dintre cele mai realizate femei din România.

Andreea Esca, despre salariul său

"Viața nu are sens fără întrebarea asta. Nu pot să vă spun. E ca și cum v-aș spune poanta unui banc, este o legendă. Ce pot să vă spun că este că am salariul pe care angajatorul meu consideră că trebuie să-l am şi bănuiesc că este şi rentabil în economia businessului astfel încât toată lumea să meargă bine", a spus Andreea Esca, în urmă cu ceva timp.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro