Ce se întâmplă între Oana Roman și soțul său, Marius Elisei? Vedeta, dezvăluire bombă: „Asumat, am rămas doar noi două”

+5 click pentru
galerie

Ce se întâmplă între Oana Roman și soțul său, Marius Elisei? Vedeta, dezvăluire bombă: „Asumat, am rămas doar noi două” © Instagram.com

Oana Roman a știut mereu să pună punctul pe „i” în viața ei și chiar dacă nu au mers tot timpul lucrurile așa cum și-a dorit, a ținut capul sus și a mers mai departe, optimistă și cu sufletul plin de iubire pentru persoana care a făcut-o să se simtă cea mai împlinită femeie: fiica ei, Isabela. 

Deși părea că lucrurile sunt extrem de frumoase între Oana Roman și soțul ei, Marius Elisei, vedeta a făcut o dezvăluire care ne face să ne întrebăm ce anume se întâmplă între cei doi, căci din spusele Oanei Roman, în acest moment au rămas...doar ea și fetița ei!

Pe contul ei de Instagram, Oana Roman a postat un instastory în care le-a răspuns fanilor curioși de ce anume nu s-a prezenat la o petrecere cu ștaif din Capitală. Vedeta a mărturisit că nu a fost invitată și că oricum preferă să petreacă mai mult timp alături de fiica ei, Isabela. Cu toate acestea, într-un alt instatory, Oana Roman și-a asumat, în mod public, faptul că acum este singură, cu fetița, pentru moment, după cum chiar ea a spus. 

„Pentru cei care mă tot întreabă! Nu m-am dus la petrecere pentru că nu m-au invitat. E singura petrecere la care nu primesc niciodată invitație! Petrec timp de calitate cu Isa. Doar noi două!
Și asta pentru că, asumat, am rămas doar noi două. Cel puțin deocamdată”
a fost mesajul postat de Oana Roman, pe Instagramul său. 

Ce să se fi întâmplat, oare, între cei doi? Oricum ar fi, știm cu toții că Oana Roman este una dintre cele mai asumate persoane din showbizul românesc și tot timpul, atunci când a avut ceva de spus, a spus și a oferit explicațiile de care fanii ei aveau nevoie, pentru a ști ce se întâmplă în viața ei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro