Primele declaraţii ale lui Marius Elisei, soţul Oanei Roman, după ce soţia sa a ajuns de urgenţă la spital

+3 click pentru
galerie

Primele declaraţii ale lui Marius Elisei, soţul Oanei Roman, după ce soţia sa a ajuns de urgenţă la spital © instagram

Oana Roman a ajuns de urgenţă la spital, noaptea trecută. Vedeta a acuzat stări de rău în timp ce era la petrecerea de botez a fiicei lui Tavi Clonda şi Gabriela Cristea. 

,,De la poza la panou direct la spital ! Am rămas fără baterii...'', a scris Oana Roman pe contul său de socializare. Vedeta a ajuns la urgenţe direct de la evenimentul Gabrielei Cristea şi Tavi Clonda, la care era împreună cu soţul ei, Marius Elisei. Acesta a dat primele declaraţii despre starea de sănatate a soţiei lui. ,,Oana a avut o mică problema şi a trebuit să o duc la un spital. Momentan aştept să mă sune după ce se face un control, să vedem care este situaţia. Deocamdată aştept şi eu cu sufletul la gură. Este vorba despre epuizarea energiei, consumul de energie şi agitaţie. Sper că o sa fie bine, nu că sper, trebuie să fie bine'', a spus Marius Elisei pentru Antena Stars.

Oana nu are de ce să-şi facă griji. Soţul său se ocupă foarte bine de Izabela, fetiţa acestora şi, oricând e dispus să stea cu ea o perioadă pentru ca Oana să-şi ia o vacanţă. ,,Eu mă descurc şi chiar aş dori să mi spună că vrea să plece singură în vacanţă. Ştiu că vrea să mergem într-o vacanţă. Eu mă descurc cu Izabela, eu am stat cu Izabela din primele zile practic. I-am dat să mănânce, nu e nimic complicat. Mie îmi place şi o fac cu tot sufletul, mai ales că Izabela este cuminte'', a continuat Marius Elisei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro