Ce se va întâmpla cu averea lui Leo Iorga, după moartea artistului

Ce se va întâmpla cu averea lui Leo Iorga, după moartea artistului © Facebook

Leo Iorga s-a stins din viață ieri, la doar 54 de ani. Artistul s-a luptat timp de opt ani de zile cu cancerul, iar dispariția lui a gol în sufletele celor care l-au cunoscut și apreciat.

Soția artistului este răpusă de durere și încearcă să fie puternică, de dragul fiilor săi. Leo Iorga a stat o viață întreagă pe scenă și și-a iubit publicul, până în ultima clipă. Toată averea artistului îi va reveni familiei, pentru că Leo Iorga s-a asigurat că banii vor ajunge în siguranță, pe mâna soției. Artistul a trecut un teren, pensiunea de la Eforie Nord, dar și cele două mașini pe numele soției sale, Paula, dar și a copiilor.

Paula Iorga a fost alături de artist până în ultima clipă și chiar i-a aprins o lumânare atunci când Leo Iorga și-a dat ultima suflare. Ea mărturisea că artistul îi cerea mereu, de pe patul de spital, să meargă acasă și își dorea foarte mult să revină în fața fanilor. 

"Este adevărat. A murit puiul meu. S a întâmplat totul brusc, am apucat să-i aprind lumânarea. Sunt terminată, nu mă pot opru din plâns. Nu am apucat să-i spun cât de mult îl iubesc, puiul meu. Nu am apucat, Doamne. Nu mă pot adună. Mai aveam atâtea să i spun… De câteva zile mă ruga să mergem acasă, dar nu puteam să l duc acasă pentru că refuză să mănânce. Nici în spital nu mai voia să mănânce. Boală a învins. Am nevoie de liniște, de putere.", a declarat Paula Iorga, pentru Ciao.

Când va fi înmormântat Leo Iorga

În cursul zilei de astăzi, trupul neînsuflețit al lui Leo Iorga a fost depus la Casa Eliad, din București. Marți, artistul va fi condus pe ultimul drum de rude și prieteni și își va dormi somnul veșnic la cimitirul Bellu. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro