Când și unde va fi înmormântat Leo Iorga. Fiul artistului a oferit toate detaliile: „Vrem să fie ceva liniștit”

Când și unde va fi înmormântat Leo Iorga. Fiul artistului a oferit toate detaliile: „Vrem să fie ceva liniștit” © arhivă

Vestea că Leo Iorga s-a stins din viață a căzut ca un fulger în showbizul românesc. Fostul solist al trupei Compact a murit la 54 de ani, după o lungă luptă cu cancerul. Contactat de reporterii spynews.ro, fiul artistului a oferit toate detaliile despre înmormântarea tatălui său. 

Paul Iorga, fiul lui Leo Iorga ne-a povestit când și unde va fi înmormântat tatăl său, dar și unde vor putea fanii să vină, pentru a-i aduce un ultim omagiu. 

„Tata o să fie depus luni la casa mortuară Eliad și marți va avea loc înmormântarea, la Cimitirul Bellu. Duminică vom fi doar noi...familia, vrem să fie ceva liniștit” a spus Paul Iorga, pentru spynews.ro.

Leo Iorga a murit la 54 de ani

După o luptă de 8 ani și ceva cu cancerul, organismul lui Leo Iorga a cedat. Artistul s-a stins din viață ieri, pe patul de spital. Fostul solist al trupei Compact ajunsese la spital în urmă cu doar câteva zile, în urma unor complicații suferite. În ultimul timp, Leo Iorga nu se mai putea deplasa și avea mai multe probleme de sănătate. 

A ieșit învingător de multe ori în lupta cu cancerul

Leo Iorga a ieșit de multe ori învingător în lupta cu cancerul. În anul 2015, artistul a fost operat pe creier pentru extirparea unei tumori și de-a lungul timpului a avut nevoie de numeorase tratamente costisitoare. Familia, prietenii dar și colegii de breaslă l-au ajutat tot timpul pe Leo Iorga financiar pentru a depăși această cumpănă, dar într-un final, boala a învins. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro