Dan Negru, mesaj surprinzător după moartea lui Leo Iorga: „Ești neserios”

+3 click pentru
galerie

Dan Negru, mesaj surprinzător după moartea lui Leo Iorga: „Ești neserios” © facebook

Vestea tristă că Leo Iorga a murit a lăsat multă durere în sufletul familiei, prietenilor, dar și tuturor persoanelor din showbiz care l-au cunoscut pe artist. Dan Negru este profund afectat de dispariția artistului și a ținut să transmită un mesaj public.

Dan Negru este unul dintre persoaneje din showbiz care de-a lungul timpului a avut zeci de conversații cu foarte multe persoane publice de la noi din țară. Vedeta l-a cunoscut și pe solistul trupei Compact, Leo Iorga, care astăzi a părăsit această lume la doar 54 de ani din cauza cancerului. 

Prezentatorul este afectat de moartea cântărețului, iar ultima fotografie cu cei doi a fost făcută chiar în timpul unui zbor. Cei doi au fost pasageri ai aceluiași avion și pe tot parcursul zborului au avut multe de discutat. Dan Negru a postat fotografia, dar a ținut să lase și câteva cuvinte pentru artistul ce a trecut în neființă, în stilul său caracteristic „ Băi,Leo! Ești neserios ! Ultima dată pe avionu' de navetă București-Timisoara mi-ai spus că nu te lași pănă nu prinzi autostrada gata.Ca toți arădenii tăi sau timișorenii mei. Highway to heaven, Leo...[ Autostrada spre cer] ”. Mesajul transmis de către prezentatorul tv a lăsat în urmă foarte multe regrete. Leo Iorga a fost din totdeauna un luptător, iar timp de opt a luptat cu boala necruțătoare. Din păcate, în ziua de 2 noiembrie, boala a fost mult mai puternică decât artistul, iar acesta a plecat dintre noi lăsănd în urmă multe lacrimi și suferință.

Tristă veste a fost dată de fiul său

Vestea a fost confirmată pe rețelele de socializare de către fiul lui Leo Iorga, tot cel care în urmă cu aproape o săptămână anunța starea tatălui său și faptul că așteptau ca ambulanța să îl ia pe artist de acasă deoarece se simțea rău.

„Îmi va fi dor de tine”, a scris Paul Iorga, după ce și-a schimbat fotografia de profil cu una de doliu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro