Mesajul sfâșietor transmis de Eduard, fiul lui Leo Iorga, după ce s-a aflat că artistul a murit

Mesajul sfâșietor transmis de Eduard, fiul lui Leo Iorga, după ce s-a aflat că artistul a murit © Facebook

Durere de nedescris în familia lui Leo Iorga, după ce marele artist s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani. Eduard, unul dintre fiii lui, a scris pe rețelele de socializare un mesaj sfâșietor.

Edy Iorga a postat un tablou de familie, alături de un mesaj scurt, dar prin care a reușit să transmită toată durerea din sufletul lui. A fost alături de Leo Iorga în toți acești ani când s-a luptat cu boala cruntă.

"Drum lin, tată! Te iubesc!", este mesajul scris de Edy Iorga. Ulterior, tânărul și-a schimbat fotografia de profil cu una de doliu, iar oamenii i-au scris sute de mesaje de condoleanțe. 

"Dumnezeu să-l odihnească în pace / Condoleanțe! / Sincere condoleanțe!Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină! / Drum lin, Leo Iorga / Regretele noastre. Drum lin! / Condoleanțe, Edy!", sunt câteva dintre sutele de mesaje pe care le-a primit Eduard Iorga.

Leo Iorga a luptat ani buni cu o boală grea

Leo Iorga a murit astăzi, pe 2 noiembrie, la vârsta de 54 de ani. Cunoscutul cântăreț s-a luptat mai bine de opt ani cu cancerul. 

Imediat după ce s-a aflat vestea tristă, colegul său, Adrian Ordean, a confirmat decesul. „Acum 5 minute, colegul meu de trupă LEO IORGA a plecat spre o lume mai bună...DUMNEZEU SĂ-L IERTE! Va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna”, a scris imediat Adrian Ordean.

„Îmi va fi dor de tine”, a scris Paul Iorga ulterior pe pagina sa. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro