Artiștii români își iau adio de la Leo Iorga! Reacțiile trupelor Cargo și Iris după ce cunoscutul cântăreț a murit

Artiștii români își iau adio de la Leo Iorga! Reacțiile trupelor Cargo și Iris după ce cunoscutul cântăreț a murit © Facebook

Este o zi extrem de tristă în lumea muzicii! Astăzi, Leo Iorga a murit, la vârsta de 54 de ani. Vestea a șocat pe toată lumea, iar pe rețelele de socializare curg mesaje triste, de condoleanțe.

Solistul trupei Compact, Leo Iorga a murit la 54 de ani, după ce ani la rând s-a luptat cu cancerul. Ajunsese în urmă cu aproape o săptămână la spital, în stare gravă. Din păcate, astăzi a pierdut lupta, medicii nemaiputând face nimic pentru a-l salva.

Trupa Cargo și Trupa Iris au postat mesaje pe rețelele de socializare, fiind în doliu după ce Leo Iorga a murit.

"Ne va fi dor de tine, luptătorule! De vocea ta, de voința ta, de căldura ta...de tot! Drum lin, Leo Iorga!", este mesajul trupei Iris.

"Dumnezeu sa te odihneasca Leo Iorga ! De astăzi lumea muzicală va fi mai săracă fără vocea ta! Drum lin spre Lumină!", este mesajul trupei Cargo, din care a făcut parte și Leo Iorga. 

Leo Iorga a murit la 54 de ani

Vestea a fost confirmată pe rețelele de socializare de către fiul lui Leo Iorga, tot cel care în urmă cu aproape o săptămână anunța starea tatălui său și faptul că așteptau ca ambulanța să îl ia pe artist de acasă deoarece se simțea rău.

„Îmi va fi dor de tine”, a scris Paul Iorga, după ce și-a schimbat fotografia de profil cu una de doliu.

„Acum 5 minute, colegul meu de trupă LEO IORGA a plecat spre o lume mai bună...DUMNEZEU SĂ-L IERTE! Va rămâne în inimile noastre pentru totdeauna” a scris imediat Adrian Ordean.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro