Ce spune Sorin Bontea despre "Asia Express"? Viaţa Chef-ului s-a schimbat complet! "Mi-ar fi părut rău dacă nu.."

+3 click pentru
galerie

Ce spune Sorin Bontea despre "Asia Express"? Viaţa Chef-ului s-a schimbat complet! "Mi-ar fi părut rău dacă nu.." © Instagram

Viaţa lui Sorin Bontea s-a schimbat complet după ce a ales să participe la emisiunea "Asia Express". Juratul a oferit primele declaraţii despre peripeţiile prin care a trecut, dar şi despre felul în care a reuşit să facă faţă tuturor problemelor pe care le-a întâmpinat!

Sorin Bontea şi Răzvan Fodor fac o echipă de zile mari în cadrul show-ului "Asia Express", clasându-se printre preferaţii telespectatorilor, datorită situaţiilor comice de care au parte. Potrivit Viva.ro, Chef-ul a oferit primele declaraţii despre emisiunea care a reuşit să-i schimbe complet viaţa, dând "din casă" lucruri pe care nimeni nu le ştie.

Este de părere că principala problemă pe care a întâmpinat-o a fost să "cearşească" după mâncare şi cazare. A încercat să se adapteze la regulile jocului, cu toate că este destul de greu să ieşi din propriul confort. Ba chiar, juratul a povestit o întâmplare amuzantă prin care a trecut într-o noapte.

"Pentru mine cel mai dificil a fost să cerșesc – mâncare, cazare, orice. M-am adaptat și la asta, mi-am spus că astea sunt regulile, e un concurs, trebuie să îi fac față. Au fost însă și momente în care m-am întrebat efectiv ce caut eu acolo. Într-o noapte, am dormit într-un fel de magazie care se afla chiar pe marginea străzii. Treceau mașini și camioane la vreo 3 metri de patul nostru. Asta n-ar fi fost nimic, dar pe la unu noaptea a început să latre un câine… și nu s-a mai oprit. Am ieșit afară în creierii nopții, stăteam pe marginea drumului și mă gândeam: Sorine, ce faci tu aici?! De ce ai venit?!", a declarat Sorin Bontea pentru sursa citată. 

Cu toate că lucrurile au fost dificile şi s-a confruntat cu mai multe probleme de-a lungul concursului, Bontea este încântat de peisajele pe care le-a întâlnit, dar şi de locuitori. S-ar întoarce de fiecare dată, însă doar ca turist, niciodată ca şi concurent. 

"Ca turist m-aș întoarce cu siguranță. Peisajele din Asia sunt incredibile, iar oamenii, cel puțin în zona în care am fost noi, sunt foarte mișto. Ca și concurent în Asia Express… aici nu răspund încă. E prea recentă experiența. Cred că trebuie să mai treacă câteva luni. Pe de altă parte, pe măsură ce trece timpul și lucrurile se așază, realizez că a fost una dintre cele mai tari experiențe din viața mea și mi-ar fi părut rău dacă nu o trăiam.​", susţine el. 

"Am câștigat un prieten pe viață"

Acum, la câteva luni de la filmări, a uitat de toate dificultăţile prin care a trecut. Viaţa i s-a schimbat complet, vede altfel oamenii şi cel mai important, a câştigat un prieten pe viaţă, ci anume, pe Răzvan Fodor. 

„Am ajuns la concluzia că dacă vrei să faci o excursie fără bani în Asia, pot să îți dau sfaturi. Bine, vei dormi prost, vei mânca prost, dar măcar vei trăi experiența (râde). Serios vorbind, am câștigat un prieten pe viață. Sunt norocos!", a încheiat juratul. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro