VIDEO / Costumele de latex, principala problemă de la "Asia Express"! Speak: "De când îmi doream să mă îmbrac în limbric la televizor, cu ţurca la vedere"

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Costumele de latex, principala problemă de la "Asia Express"! Speak: "De când îmi doream să mă îmbrac în limbric la televizor, cu ţurca la vedere" © Instagram

O nouă probă le-a dat bătăi de cap concurenţilor de la "Asia Express"! Speak a fost cel mai afectat, mai ales în momentul în care a fost nevoit să îmbrace un costum de latex! 

"Asia Express" continuă să le dea mari bătăi de cap vedetelor noastre, care au reuşit să-i facă pe telespectatori să râdă cu lacrimi. Pentru a reuşi să realizeze una dintre probe, concurenţii au fost nevoiţi să se îmbrace în costume de latex. Cât despre culori.. ce să mai spunem, de la roz la verde, toate nebuniile.

Cel mai afectat de întreaga situaţie a fost Speak, susţinând că se va face de râs la televizor dacă va apărea îmbrăcat astfel. 

"Doamne, de când îmi doream să mă îmbrac în limbric la televizor, cu ţurca la vedere şi cu fundul tot mulat. Îmi ******** în această emisiune. M-am făcut de *** la televizor. Unde m-ai adus băi?", a zis artistul. 

Şi nu doar el s-a confruntat cu probleme în ceea ce priveşte costumaţia pentru probă. Echipa Adda-Cătălin Rizea, dar şi Răzvan Fodor-Sorin Bontea nu au înţeles de ce sunt obligaţi să poarte asemenea "chestii". În plus, cea mai mare dificultate a fost îmbrăcatul acestor costume, deoarece concurenţii nu găseau fermoarul, dar nici faţa echipamentului. 

"Eu nu înţelegeam pe ce planetă sunt, nu ştiam cum vine.. cu fermoarul în faţă sau în spate. Arătam ca nişte prezervative mergătoare", a fost reacţia Addei. 

"Mie în cap îmi vine instantaneu: "Ciu, ciu, te vei face de c***. O să râdă toată lumea de tine. Fiică-ta iar o să te întrebe, "tati, ce-i cu tine?". Eram o struţo-cămilă, între Flamingo şi Pantera Roz", a zis Răzvan Fodor. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro