Ce studii are Carmen Şerban! Cu siguranţă nu ştiai asta

+3 click pentru
galerie

Ce studii are Carmen Şerban! Cu siguranţă nu ştiai asta © Instagram

Carmen Şerban este una dintre cele mai reprezentative voci de la noi din ţară. Cu toate acestea, puţini sunt cei care ce studii a terminat artista. Cu siguranţă nu te-ai fi gândit la asta!

Carmen Şerban are 48 de ani şi este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din ţară, având o carieră de-a dreptul impresionantă în spate. A promovat dintotdeauna muzica de petrecere, umplând sufletele tuturor cu energia şi pozitivismul ei.

Chiar dacă a fost mereu pe scenă, artista nu şi-a neglijat niciodată studiile. A făcut Liceul de Muzică Ion Vidu din Timișoara, însă nu a avut cum să termine ultimul trimestru din clasa XIII-a, deoarece îşi dorea foarte mult să se lanseze în lumea muzicii, potrivit spuselor ei: "La vremea respectivă visam să ajung la București, să fac bani".

Cu toate acestea, nu s-a lăsat şi, în cele din urmă, blondina şi-a luat examenul de bacalaureat şi s-a hotărât să continuie cu facultatea. Este absolventă a Facultăţii de Jurnalism, din cadrul Universității Hyperion. 

Puţini sunt cei care ştiu că, după ce şi-a terminat facultatea, vedeta a făcut şi masterul, obţinând o diplomă de scenarist şi regizor, în urma absolvirii Şcolii de Televiziune Tudor Vornicu din Capitală. 

Simte că nu poate trece peste pierderea tatălui

Tatăl lui Carmen Şerban a murit pe 15 septembrie, anul trecut, însă durerea pare să se intensifice de la o zi la alta. Totodată, din cauza dorului şi a pierderii suferite, Carmen Şerban simte că nu este departe de depresie. Tatăl a fost unul dintre cei mai importanţi oameni din viaţa artistei şi nu se poate obişnui cu gândul că nu mai este. 

"După ce s-a dus tata nu prea dorm. Când pierzi pe cineva foarte drag cazi şi într-o mică depresie pentru că este dorul foarte mare. Te mai uiţi la poze. Tatăl meu a fost centrul Universului meu. Nu mă pot obişnui. Merg la biserică, ţin post", a spus Carmen Şerban la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro