Ce studii are, de fapt, Carmen Brumă! Nu o să-ți vină să crezi cu ce se laudă partenera de viață a lui Mircea Badea

+3 click pentru
galerie

Ce studii are, de fapt, Carmen Brumă! Nu o să-ți vină să crezi cu ce se laudă partenera de viață a lui Mircea Badea © Instagram

Carmen Brumă se numără cu siguranță printre cele mai frumoase femei din lumea mondenă, însă, puțini sunt cei care știu ce studii are, de fapt, vedeta! Nu o să-ți vină să crezi cu ce se laudă partenera de viață a lui Mircea Badea!

Carmen Brumă se clasează în topul celor mai frumoase și apreciate femei din showbiz-ul autohton. Deși are 42 de ani, vârsta reprezintă doar o cifră pentru partenera de viață a lui Mircea Badea, care se bucură de o siluetă trasă prin inel, pentru care muncește încontinuu. Unde mai puneți că vedeta are propria comunitate pe rețelele de socializare, acolo unde le ajută pe cele care se confruntă cu kilogramele în plus!

Ce studii are, de fapt?

Ei bine, cu toate acestea, puțini sunt cei care știu ce studii are, de fapt, frumoasa blondină, așa că, țineți-vă bine! Carmen Brumă a urmat în același timp două licee, Miguel Cervantes de Saavedra și Liceul Teoretic nr. 77 Moscova, între anii 1991-1995.

Imediat după, a urmat cursurile Universității Creștine Dimitrie Cantemir, Facultatea de Științe Juridice și Administrative, pe care a absolvit-o în anul 1999. 

Și asta nu este tot, căci, între 2004-2005, iubita lui Mircea Badea a bifat și un master în jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Știintele Comunicării din Capitală. Cât despre primul job, vedeta a debutat ca asistentă TV la Antena 1, la emisiunea ”Tele Euro Bingo Show”.

O fire plăcută și mereu plină de viața, Carmen Brumă a reușit să intre la inimile tuturor, dobândind astfel o carieră de-a dreptul impresionantă în televiziune. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro