Liviu Vârciu, mesaj aspru pe rețelele de socializare! Artistul este șocat de traficul din București, în plină pandemie! „Lume ca la circ”

+3 click pentru
galerie

Liviu Vârciu, mesaj aspru pe rețelele de socializare! Artistul este șocat de traficul din București, în plină pandemie! „Lume ca la circ” © Instagram

Odată cu ieșirea din starea de alertă au apărut și măsurile de relaxare. Liviu Vârciu s-a arătat șocat de câtă lume a ieșit din case odată cu intrarea în stare de alertă și a transmis un mesaj aspru pe Internet!

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai îndrăgiti cântăreți din România. Pe lângă talentul său, artistul este apreciat pentru charisma și asumarea de care a dat dovadă de fiecare dată prin stilul său propriu.

De curând, Liviu Vârciu a fost extrem de surprins de cât de multă lume a ieșit afară din case după ce România a intrat în starea de alertă. Artistul a transmis un mesaj puternic pe rețelele de socializare, așa cum știe el mai bine, și anume într-o manieră ironică.

Artistul le-a povestit fanilor de pe Instagram că lucrurile par să se desfășoare de parcă pandemia s-ar fi terminat, iar oamenii nu mai sunt conștienți de pericol.

Potrivit spuselor sale, lumea a ieșit în număr mare, „ca la circ”, lucru care se poate observa în filmulețele postate de Liviu Vârciu la InstaStory. În aceeași notă plină de ironie, artistul a spus că poate în acel loc nu există coronavirus.

„Deci gata mă... s-a „terminat” cu pandemia. (...) Mii de oameni... ne-am vindecat sau... că eu nu știu. Mie tot nu mi-a crescut părul. Na, deci lume ca la circ, uite și tu. În pădure la Băneasa. N-o fi COVID aici, mă”, a transmis Liviu Vârciu la un InstaStory.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro