Ce studii are Dorian Popa! Nu te-ai fi gândit la asta

+3 click pentru
galerie

Ce studii are Dorian Popa! Nu te-ai fi gândit la asta © Instagram

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciaţi artişti de la noi din ţară, însă puţini sunt cei care ştiu ce scrie pe diploma de absolvire a artistului!

Dorian Popa este unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din România. A devenit consacrat după ce a dat viaţă unui personaj într-o producţie românească de succes. Acum, toată lumea îl iubeşte pe celebrul „Hâtz”, care se bucura de o mulţime de evenimente şi concerte. Ba mai mult, artistul a devenit şi om de afaceri, deschizându-şi un magazin de haine.

Ei bine, fizicul ca fizicul, dar ştiţi ce studii are Dorian? Domnul Hâtz este la bază economist, absolvind Academia de Studii Economice din Bucureşti (ASE). Aşadar, dacă vreodată are de gând să renunţe la cariera muzicală, Dorian ştie la ce să apeleze.

Care este cel mai mare defect al artistului

Dorian este considerat a fi perfect de toate femeile, însă mama celebrului „Hâtz” vine să contrazică acest lucru. „Mamiţa”, aşa cum îi spune artistul, este de părere că cel mai mare defect al lui Dorian constă în faptul că vorbeşte prea mult şi prea tare, pe deasupra având o doză de egocentrism.

„Vorbeşte prea tare! E culmea să spun eu asta. (...) Mâncarea lui favorită este limba cu măsline”, susţinea ea. Dorian ne-a obişnuit cu sinceritatea de care dă dovadă şi a recunoscut întru-totul spusele mamei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro