Dorian Popa a izbucnit în lacrimi pe scenă: ”Am oprit muzica”

+3 click pentru
galerie

Dorian Popa a izbucnit în lacrimi pe scenă: ”Am oprit muzica” © arhiva

Dorian Popa este mereu cu zâmbetul pe buze și pare că nimic nu ar putea să-i schimbe starea, însă uneori are momente în care este sensibilizat până la lacrimi, iar asta s-a întâmplat chiar la un concert la care a fost prezent. 

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Cântărețul are zeci de concerte pe an și la fiecare merge cu același interes, să bucure oamenii. Recent, artistul a fost invitat să cânte la un eveniment caritabil pentru o fetiță greu încercată în privința sănătații, iar la un moment dat chiar a izbucnit în lacrimi pe scenă. 

În momentul în care își desfășura programul artistic, Dorian Popa a primit telefonul unei rude a celei pentru care cânta, iar fetița a fost în convorbire video cu artistul chiar din spital. Micuța a izbucnit în lacrimi, iar celebrul cântăreț nu s-a mai putut abține și a făcut același lucru în văzul tuturor. 

”I-am spus câteva cuvinte, a început să plângă de fericire vreau eu să cred. În momentul în care am văzut-o pe Sara că începe să plângă, pentru prima oară în viața mea m-a apucat plânsul pe scenă[...] Nu-mi mai reveneam. Îmi venea să plâng în hohote pe scenă și am oprit puțin muzica”, a spus cântărețul pe canalul său de youtube. 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro