FOTO / Dorian Popa, primele imagini din vacanţa de vis. Cântăreţul şi focoasa lui iubită se bucură de răsfăţ în luxosul Dubai

+4 click pentru
galerie

FOTO / Dorian Popa, primele imagini din vacanţa de vis. Cântăreţul şi focoasa lui iubită se bucură de răsfăţ în luxosul Dubai © Instagram

Dorian Popa este unul dintre cei mai râvniţi bărbaţi din România. Pe cât este de chipeş, pe atât este de talentat. Artistul a muncit foarte mult până a ajuns la viaţa pe care o are acum, astfel că îşi permite să ia o pauză din când în când. Cântăreţul se află în aceste zile într-o vacanţă de vis, în Dubai, alături de nimeni alta decât frumoasa lui iubită.

La 31 de ani, Dorian Popa are o viaţă la care mulţi visează. Artistul are o iubită extrem de frumoasă, cu nişte forme care întorc capetele tuturor bărbaţilor şi o carieră pe care şi-a dorit-o şi pentru care a muncit din greu. De curând, cântăreţul şi-a văzut visul împlinit şi şi-a construit o casă cu care se poate mândri, având în vedere cât este de luxoasă. Aşadar, după atât de mult efort, Dorian Popa merită pe deplin vacanţa în care se relaxează acum alături de focoasa brunetă.

Dorian Popa a ales să-şi încarce bateriile pentru viitoarea perioadă într-o locaţie pe cât de frumoasă, pe atât de scumpă. El şi iubita sa au postat mai multe fotografii pe reţelele de socializare din luxosul Dubai, poze cu care şi-a bucurat fanii, dar în acelaşi timp a stârnit invidie în rândul răutăcioşilor.

Cum era poreclit Dorian Popa în copilărie

Dacă acum se poate lăuda cu un trup plin de muşchi, lucrat la sală, lucru cu care reuşeşte să producă isterie în rândul tinerelor, Dorian Popa arăta complet diferit când era elev. Acesta era poreclit "scobitoarea" pentru faptul că pe atunci era foarte slab.

"În liceu eram poreclit scobitoarea. Nu mă supăram, mi-o meritam. Chiar şi aşa slab, am avut mereu trecere la fete. Eu cred că important este ce le spui şi un pic şi cum arăţi. Eram complexat că eram slab şi de aceea m-am şi apucat să fac sport. Consider că în lumea în care trăim, indiferent ce gândim şi ce suflet avem...mai întâi vedem ambalajul. Eram îngrozit de ideea de oglindă. Nu-mi plăcea să mă privesc", a declarat, pentru Antena Stars, Dorian Popa, în urmă cu câțiva ani. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro