O să râzi cu lacrimi! Ce poreclă rușinoasă avea Dorian Popa, în liceu: „Nu mă supăram, mi-o meritam”

+3 click pentru
galerie

O să râzi cu lacrimi! Ce poreclă rușinoasă avea Dorian Popa, în liceu: „Nu mă supăram, mi-o meritam” © Instagram.com

Dorian Popa este un artist extrem de sincer și asumat, astfel că nu de puține ori a dat detalii importante din viața lui. Așa s-a întâmplat și în momentul în care Dorian le-a povestit fanilor săi despre porecla amuzantă, dar rușinoasă pe care o avea în perioada liceului. 

Dorian Popa a mărturisit acum câțiva ani că în liceu a avut o poreclă extrem de rușinoasă. Deși acum este plin de mușchi și trage din greu la sală pentru a arăta impecabil, în trecut, Dorian Popa era un tip slăbuț, total diferit de persoana de astăzi. 

Dorian Popa, poreclă amuzantă în liceu

Tocmai de aceea, colegii din liceu l-au necăjit multă vreme pe Dorian Popa, spunându-i în fel și chip. Însă, cu toate acestea, artistul își aduce aminte cu nostalgie, dar și cu amuzament, de o poreclă rușinoasă și amuzantă. 

Mai exact, lui Dorian Popa i se spunea în liceu...scobitoarea! Acum ceva timp, artistul a povestit pentru Antena Stars acest lucru și a oferit detalii despre motivul pentru care primise această poreclă. Dorian Popa era poreclit scobitoarea de către colegi din cauza fizicului slăbuț pe care îl avea. 

"În liceu eram poreclit scobitoarea. Nu mă supăram, mi-o meritam. Chiar şi aşa slab, am avut mereu trecere la fete. Eu cred că important este ce le spui şi un pic şi cum arăţi. Eram complexat că eram slab şi de aceea m-am şi apucat să fac sport. Consider că în lumea în care trăim, indiferent ce gândim şi ce suflet avem...mai întâi vedem ambalajul. Eram îngrozit de ideea de oglindă. Nu-mi plăcea să mă privesc", a declarat, pentru Antena Stars, Dorian Popa, în urmă cu câțiva ani. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro