Johnule, îți numărăm păcatele! Dorian Popa, dezvăluiri sincere despre iubitele înșelate: „Trebuia să fac și eu nebuniile tinereții”

+3 click pentru
galerie

Johnule, îți numărăm păcatele! Dorian Popa, dezvăluiri sincere despre iubitele înșelate: „Trebuia să fac și eu nebuniile tinereții” © Instagram.com

Dorian Popa are o relație frumoasă cu iubita sa, Babs, dar în trecut, artistul nu a fost deloc ușă de biserică. Mai mult, într-o notă de sinceritate, Dorian Popa a povestit, acum ceva timp, totul despre infidelitățile din relațiile anterioare și a recunoscut că nu de puține ori a călcat strâmb. 

Înainte de a fi cu Claudia Iosif, Dorian Popa a avut mai multe relații, în care nu a fost chiar ușă de biserică. În cadrul emisiunii „Răi da Buni”, în urmă cu ceva timp, Dorian a mărturisit că în tinerețe, pe vremea când era doar un puști, a fost infidel și a făcut mai multe nebunii ale vârstei.

„Cred că e mult spus că am înșelat. Atunci când s-a întâmplat să mă întâlnesc cu mai multe domnișoare, nu eram implicat într-o relație de durată. Când nu e o implicare serioasă, e altceva. Eram tânăr. Trebuia să fac și eu nebuniile tinereții” a spus Dorian Popa, despre fostele sale relații.

Cu toate că a mărturisit că a fost un puști rebel și a înșelat în relațiile anterioare, Dorian Popa susține că știe cum să trateze o domnișoară și niciodată nu a rănit și nu a jignit o femeie, căci mama lui i-a oferit sfaturi de viață, dar și o educație bună. 

„Am căutat mereu să tratatez toate domnișoarele ca atare, așa m-a învățat mama. Nu am rămas în relații proaste cu fostele mele iubite. (...) Nu am o viață tumultoasă. Mereu sunt pe drumuri și merg la sală", a mai declarat Dorian Popa în emisiunea "Răi da' Buni", în urmă cu ceva timp. 

Acum, artistul se iubește cu mare patos cu Claudia Iosif, cunoscută sub numele de Babs. Cei doi au o relație extrem de frumoasă și solidă și chiar s-au mutat, de ceva timp, împreună. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro